Vi kender alle problemet. Den snigende lækkersult efter noget sødt til ganen, der i løbet af en hektisk arbejdsdag pludselig rammer dig som en mur. Det er sukkertrangen, og man bliver næsten helt febrilsk i sit forsøg på at finde enten chokolade eller kage, der kan tilfredsstille den. Men selvom det er lækkert at spise sukkerholdige desserter, er det langt fra optimalt, hvis man gerne vil tabe sig eller holde vægten.

Cravings har nemlig den tendens, at det kan være meget svært at modstå, og derfor bliver det en selvforstærkende effekt, hvis man hele tiden giver efter for trangen. Man spiser mere sukker og går op i vægt, selvom man har et inderligt ønske om at tabe sig.

Heldigvis findes der gode råd til at snyde sukkertrangen og give dig de bedste forudsætninger for et sundt og varigt vægttab. Netop det ser vi nærmere på i denne artikel.

Vi kommer blandt andet ind på, at du ved at spise de rigtige madvarer og motionere helt naturligt kan ændre din næsten ustyrlige trang til søde sager. Men for at hjælpe kroppen yderligere er der også naturlige kosttilskud, der som et vigtigt redskab i kampen mod sukkertrangen kan hjælpe dig på vej mod et varigt vægttab.

Et eksempel er kosttilskuddet Glucomannan, der med naturlige ingredienser som krom og B6-vitamin virker appetitnedsættende og dermed kan gøre, at du ikke længere får den store lyst til hverken chokolade, kager, sodavand eller andre usunde madvarer i løbet af dagen.

Glucomannan Plus anmeldelse

Undgå sukkertrang – spis rigtig mad

Slik, kage og sodavand er den hurtigste vej til at stabilisere dit blodsukker. Men det er kun meget kortvarigt, da det hvide raffinerede sukker, der ofte findes i disse fødevarer, blot er en lappeløsning. Og hvis du i løbet af dagen oplever, at du er ved at gå ‘sukkerkold’, er det bedre at spise rigtig mad.

For træthed, humørsvingninger og generel utilpashed grundet manglende energi skyldes ikke, at du har brug for sukker, det energibehov kan du bedre få dækket ved at indtage sundere kulhydrater.

undgå sukkertrang Et godt råd til at bekæmpe trangen til søde sager og cravings generelt er at spise sundt og varieret. Derfor bør du sørge for, at alle dagens hovedmåltider indeholder masser af grøntsager, gode proteiner og sunde fedtstoffer. På denne måde kan du nemlig opnå, at dit blodsukker bliver stabiliseret.

I denne sammenhæng bør du så vidt muligt også undgå sukker, juice, hvidt brød, kage, alkohol og andre madvarer, der kan påvirke dit blodsukker negativt. Men hvis du gerne vil spise noget sødt og samtidig passe på vægten, er der heldigvis alternativer. Her kan blandt andet anbefales bær, frugt og nødder til at tilfredsstille den søde tand.

Hold cravings for døren – dyrk motion og sex

 Et andet godt råd til at holde sukkertrangen for døren for at få et varigt vægttab er ikke overraskende regelmæssig motion – og i særdeleshed sex. Ved at dyrke mindst en halv times motion hver dag kan man give kroppen de bedste forudsætninger for at komme i bedre balance og tabe de overflødige kilo.

Men hvis sukkertrangen trænger sig på, selvom du har løbet en lang tur, er sex et godt alternativ til at spise sukker. Da du forbrænder kalorier og giver din krop og hoved tilfredsstillelse, da kroppen udskiller endorfiner, hvilket den også gør, når du spiser chokolade. Derudover medvirker det også, at du helt glemmer, at du ikke har brug for at spise kage eller chokolade for at have det godt med dig selv.

Kosttilskud kan hjælpe på cravings og vægttab

I kombination med en sund og varieret kost samt regelmæssig motion kan du bruge naturlige kosttilskud til at bekæmpe den irriterende sukkertrang og dermed give dig de bedste forudsætninger for at komme i mål med dit vægttab.

Her kan vi blandt andet anbefale Glucomannan Plus, der er et fiberrigt tilskud med B6-vitamin og krom, der booster mæthedsfølelsen. Vægttabstilskuddet stimulerer kroppens naturlige evne til at bekæmpe cravings, og bidrager til en sund vægt og appetit, stofskifte og normalt blodsukkerniveau.

Her er det dog vigtigt at have i tankerne, at effekterne ved naturlige kosttilskud kan variere fra person til person, og at det ikke er en mirakelkur. Det skal ses som et ekstra hjælpemiddel, og derfor er man nødt til at væbne sig lidt med tålmodighed og tage kosttilskuddet regelmæssigt, før man oplever en effekt.

Glucomannan Plus daglig dosis

Glucomannan Plus tages dagligt før hver måltid med et glas vand.

Kort sagt er der mange gode naturlige måder at bekæmpe den irriterende sukkertrang og cravings, der kan være et problem, når man virkelig drømmer om at tabe sig.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *