Efter et efterår og vinter med kulde, indendørsaktiviteter og dårligt vejr ser mange danske kvinder frem til endelig at skulle hoppe i sin nyindkøbte bikini for at vise den frem på stranden, uanset om det er på en tropisk badestrand i Thailand eller under mere hjemmelige himmelstrøg.

Men efter et lang efterårs- og vinterhi er det ikke helt unormalt, at man har fået lidt ekstra kilo på sidebenene, og man nu allerhelst har lyst til at gemme sin krop væk i en flot islandsk sweater, som vicekriminalkommissær Sarah Lund fra DR-serien Forbrydelsen ville misunde.

For selvom den perfekte bikinikrop egentlig burde være den krop, som man allerede har, kan man ikke komme uden om, at ens nye elskovshåndtag kan virke hæmmende, og at man derfor gerne vil smide de overflødige kilo for igen at kunne vise sin krop frem med stor selvtillid.

Og selvom der er relativt kort tid til sommer, er det alligevel ikke for sent at komme i sommerform, og du kan komme langt på 8 uger ved allerede i dag at begynde at tage slankepiller som Hindbærketoner Plus, motionere regelmæssigt, ændre kostvaner og meget mere.

Med det i tankerne tænkte jeg, at jeg her ville dele 7 gode råd til at komme i sommerform, så du kan få det nødvendige mentale overskud til at vise dig frem i din flotte bikini eller badedragt her til sommer.

Kom i bikiniform på 8 uger med motion, kosttilskud, sund mad og gode vaner.

7 effektive tips til at blive sommerklar

For der er heldigvis hjælp at hente, og på bare 8 uger kan du faktisk komme i bikiniform, så du er klar til at nyde strandturen her til sommer, uanset om det er på en strand i Thailand, Spanien eller på et af de mange badesteder i Danmark.

Du skal blot følge 7 effektive tips til at blive bikiniklar, så har du en rigtig god balast i ryggen til at nå dit mål om at se pivfræk ud på stranden i din nyindkøbte bikini eller badedragt.

1.  Kropsholdning

En slasket kropsholdning kan få dig til at se både ældre og tykkere ud. Så derfor er det vigtigt at arbejde på din kropsholdning. For en god kropsholdning er den nemmeste måde til at forandre dit udseende, og det får dig også til at se tyndere ud i bikini. Så ret ryggen, skyd brystkassen frem og skuldrene tilbage. På den måde kan du vise dig fra din bedste side.

2.  Undgå oppustethed – spis fibre

Den mad, du indtager, kan let få dig til at se oppustet ud. Og det er ikke ligefrem smigrende, at ens mave er oppustet som en ballon, når man gerne vil vise sig frem i bikini på stranden. Så sørg for at spise en fiberrig kost med masser af fuldkornsprodukter, grøntsager og frugter.

Det er ikke kun fantastisk for din mæthedsfornemmelse, hvilket gør, at du ikke har lyst til at indtage så mange kalorier, men det forhindrer også forstoppelse og oppustethed. Kort sagt, en kost bestående af en masse fibre er den perfekte vej til en glad og flad mave.

3. Sund og balanceret kost (pas på kalorierne)

En af de vigtigste og mest effektive tips til at blive bikiniklar er ikke overraskende at skære ned på kalorierne og spise sundt og varieret. Det kan selvfølgelig være lettere sagt end gjort, men du kan opnå gode resultater ved at udskifte kulhydrater med fuldkornsprodukter samt spise flere grøntsager og proteiner.

Kulhydrater lagres som fedt, når de ikke forbrændes, og proteiner øger din mæthedsfornemmelse og gør, at du holder dig mæt længere. Derudover er et godt råd også at spise flere gange i løbet af dagen (helst 6), da det har en positiv effekt på din fedtforbrænding og stofskifte.

Men bare fordi, at du spiser flere gange om dagen, bør du ikke spise mere mad end normalt. Skær ned på portionsstørrelserne og spis langsommere, på den måde kan du skære ned på dit daglige kalorieindtag.

Fuldkornsprodukter med fibre kan bidrage til din fedtforbrænding og stofskifte, men ligeledes reducere oppustethed.

4. Boost dit stofskifte og fedtforbrænding med kosttilskud

Som et fantastisk supplement til din sunde og balancerede kost kan du tage et hemmeligt våben i brug: Nemlig Hindbærketoner Plus.

Hindbærketoner Plus er et naturligt superfood-kosttilskud, der er specielt formuleret til at give dit stofskifte, energi og fedtforbrænding et naturligt boost.

Kroppen producerer selv ketoner, som er vigtige, når det kommer til vægttab. Det skyldes, at når du spiser kulhydratfattig kost over længere tid, så frigør leveren ketoner, som er en naturlig tilstand af dit stofskifte. Ketoner giver kroppen signal til at bruge løs af dine fedtreserver for at få energi, hvilket er ideelt, da det er fedtreserver og ikke muskler, der bliver nedbrudt. I denne tilstand mindskes appetiten også, hvilket er ideelt for fedtforbrændingen.

Hindbærketoner kan ifølge videnskabelige studier efterligne kroppens egne ketoner, og ved at indtage hindbærketoner på daglig basis kan du dermed give dit stofskifte, fedtforbrænding og energi et naturligt boost.

5. Undgå alkohol, sodavand og salt

Hvis du gerne vil undgå at ligne en spærreballon på stranden, er det også en god idé at skære ned på dit forbrug af salt. For salt får din krop til at ophobe overskydende væske, og det resultaterer i oppustethed. Det samme gør sig gældende for alkohol og sodavand, der ligeledes er nogle af dine værste fjender i kampen mod de overflødige kilo. Derudover påvirker alkohol også din krops evne til at forbrænde fedt. Så skær ned på dit ugentlige indtag af både salt, sodavand og alkohol generelt, hvis du gerne vil i sommerform.

6. Køb en bikini der passer til din kropsform

Der findes bikinier til alle kropsformer, uanset om du har store eller små bryster, stor mave eller sixpack eller er æble- eller pæreformet. Det vigtigste er, at du køber en bikini, der fremhæver de steder på kroppen, som du er stolt af og ikke sætter fokus på såkaldte ‘problemområder’. Her er et godt råd at købe din bikini i en butik, så du kan passe den, inden du køber den.

Og når du har fundet den perfekte bikini, der passer til netop din kropsform, er det også en god idé at vænne sig til at have den på. Så gå rundt i din bikini derhjemme, når du gør rent, laver mad eller lignende og sørg for se dig selv i spejlet engang imellem. På den måde kan du opbygge selvtillid og vænne dig til at gå rundt i din nye bikini, så det ikke bliver lige så angstprovokerende at gå rundt i den, når man skal vise sig frem i den på stranden eller svømmehallen.

7. Regelmæssig træning

Med 8 uger til bikinisæsonen er det ikke for sent at komme i bikiniform med den rette træning i enten fitnesscentret eller ude på de danske landeveje. Her er en rigtig god idé at træne mere cardio, helt i intervaller, så pulsen stiger og du forbrænder fedt. På den måde giver du dig selv gode forudsætninger for at få en flot og lækker krop, der er klar til at hoppe i din nyindkøbte bikini.

Selvom det godt kan være svært at finde tid til at træne i en travl og hektisk hverdag, er det vigtigt, at du tager dig tid til at træne 30-60 minutter hver dag. På den måde forbrænder du ikke kun kalorier og fedt, du får også mere energi og overskud i hverdagen. Og glem ikke styrketræningen, det er ikke kun med til at markere dine muskler, styrketræning er også vigtigt til at forbrænde fedt og opstramme de rigtige steder.

Vigtigst af alt – accepter din krop

Ønsket om den perfekte bikinikrop er for mange kvinder helt normalt, men vigtigst af alt er, at du accepterer din krop, som den er. For vi er alle forskellige, og det er forskellighederne, der gør verden smuk – uanset om der er tale om forskellige kroppe eller personligheder. Så accepter din krop, som den er og nå til den erkendelse, at du ikke behøver at være perfekt. Ønsket om den perfekte bikinikrop skal komme indefra og med et mål om et bedre velvære og sundhed. For skam over din egen krop kan ende i en dårlig spiral med trøstespisning, manglende motivation og dårligt selvværd.

Men du skal også vide, at det aldrig er for sent at komme i sommerform, og du kan med hindbærketoner plus, regelmæssig træning, den rette bikini og en sund kost give dig selv de bedste forudsætninger for at komme til at se pivfræk ud på stranden i din nyindkøbte bikini eller badedragt.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *