Hvem vil ikke gerne have en gylden kulør, som var de netop hjemvendt fra en rundrejse i eksotiske lande, frem for at ligne en blegfis med næsten vampyr-hvid hud?

Og især hen over vinteren, hvor der ofte er mange sociale arrangementer med familie, venner og kolleger?

En sådan kulør giver anledning til flotte og farverige outfits, dejlige komplimenter og et boost til din selvtillid.

sund farve om vinteren

Der findes alternativer til solcentret

Der findes flere måder hvorpå du kan opnå en kulør uden at skulle booke en flybillet sydpå – nogle af dem bedre end andre.

Du kan dels bruge selvbruner eller gå i solcenteret. Men vidste du, at du kan opnå en gylden kulør, uden at skulle udsætte din krop for UV-stråling fra et solcenter?

Og at du også kan undgå en ujævn kulør ved selv at påføre en selvbruner? Ved brug af alternativerne Proto-Col Bronze eller Sunglow kan du undgå disse risici.

Et sunder alternativ for din hud

Din hud består af flere lag hudceller, der indeholder naturlige egenskaber til at beskytte dig og holde dig sund og rask.

Netop derfor er det vigtigt, at du ikke udsætter din hud for unødvendige risici, men derimod passer på den og hjælper den til at holde sig elastisk, stærk og sund på naturlig vis.

Dette kan gøres indefra gennem kost, væske og kosttilskud, og udefra ved brug af hudplejeprodukter, der understøtter hvad du giver din krop indefra. Og netop sådan kan du også opnå kulør med disse to produkter!

Hvad er Proto-Col?

Proto-col BronzeProto-Col Bronze er melanin-kapsler, som er designet til at understøtte dybden af din kulør og hjælper dig til hele året rundt at have en flot og glødende kulør – uden behov for selvbruner eller ture i solarie.

Disse kapsler består af naturlige ingredienser, som ikke kun hjælper kroppens produktion af melanin, men indeholder også E-vitamin til at fugtgive huden og antioxidanter til at understøtte smidigheden og styrken af din hud, så du samtidigt plejer din hud.

Du kan læse mere om Proto-Col eller købe det her.

Hvad er Sunglow?

SunglowSunglow er ligesom Proto-Col Bronze kapsler du indtager. Disse understøtter kroppens naturlige tanning-evne, så du får mere ud af solens stråler, når du er udenfor, samt er med til at vedligeholde den farve du allerede har.

Det er dog vigtigt, at du ved anvendelse af disse fortsat plejer din hud som anbefalet, ved at anvende hudplejeprodukter, solcreme og sikre at huden får de næringsstoffer den har brug for, hvis du ønsker at nyde solens stråler.

Du kan læse mere om SunGlow eller købe det her.

Baseret på naturlige ingredienser

Begge produkter er baseret på naturlige ingredienser, der er til gavn for din hud, og arbejder indefra og ud.

Dette betyder, at du skal finde lidt tålmodighed frem, da naturlige ingredienser kan tage lidt tid om at virke. Forvent derfor ikke at opnå en gylden kulør i løbet af en uge, men lad produkterne arbejde på naturlig vis.

Du behøver derfor ikke at gå på kompromis med din huds sundhed eller tage unødvendige risici, for at opnå og få en dejlig glød.

Du kan sagtens prioritere din hud og en kulør ved hjælp af alternativer som disse, og derigennem undgå at udsætte dig selv for UV-stråler, der er påvist at være kræftfremkaldende og aldrende for din hud, og samtidigt undgå en orange eller ujævn kulør som fra selvbruner.

Plej din hud samtidig med at du opnår den ønskede kulør. Husk på, din hud skulle gerne både være sund og gløde om 10 år også!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *