Alle der er eller har været på slankekur og følger en stram kostplan har på et eller andet tidspunkt ikke kunne modstå fristelsen for et lille snydemåltid.kalender

Er et snyde måltid i ny og næ okay? Eller skal du skære alt det unødvendige mad indtag af din kost.

Der er ingen tvivl om at for mange snydemåltider vil resultere i forøget vægt, da et snydemåltid ofte indeholder mere fedt og sukker end et normalt måltid.

Men hvis du planlægger dine snyde måltider ordenligt, kan det faktisk have en positiv effekt på din slankekur. Det er derfor vigtigt at lære hvordan man planlægger dem ordenligt, så du kan få det fulde udbytte af din slankekur uden at skulle undvære de små fristelser i hverdagen.

Lad os se på nogle af de ting der påvirker din slankekur.

Snydemåltider kan forøge dit stofskifte

Den første positive effekt af et snydemåltid, fra din slanke kur, er et forøget stofskifte.

Hver gang du udsætter din krop for en slankekur med færrere kalorier end kroppen har bsnydemåltiderrug for, vil kroppen nedsætte stofskiftet. Kroppen tror at du er ved at sulte ihjeld, og den kæmper i mod det ved at spare på energi forbruget ved at nedsætte stofskiftet.

Ved at spise et lille ekstra måltid, tror kroppen at du igen får massere engergi og sætter derfor stofskiftet op igen.

Alt du behøver er et lille snyde måltid en gang imellem for at få stoftskiftet op igen og forøge fedt forbrændingen i din krop.

Snydemåltider og reduceret kalorie indtag

Den anden fordel ved snyde måltider er problemet med at fastholde en stram diet. Hvis du ikke har en dag i din kost plan, hvor du må spise et snyde måltid, kan det være meget svært at undgå, at falde tilbage til dine gamle spise vaner.

Ved at have planlagt et snyde måltid en specifik dag i ugen kan du forbedre chancerne for at du kan gennemføre hele din slankekur og få et varigt vægttab.

Bare det at du ved, at du har noget godt mad eller snack at se frem til, er nok for de fleste mennesker til at opretholde en sund kost i lang tid. Der skal være en marsbar(indsær selv god bid) for enden af snoren, ellers gør du det for hårdt for dig selv.

Snydemåltider og dit glykogen niveau i musklerne

Den sidste fordel ved et snyde måltid er, at det hjælper dig med at forøge glykogen niveauet i dine muskler. Det er den energi du bruger når du motionere eller går i fitness center.

Når dine energi depoter er fyldt op har du langt større overskud og energi til din træning og i hverdagen. Det er vigtigt for at undgå at man bliver fuldstændig brændt ud, som man ofte bliver hvis man følger en stram kost plan.

Som du kan se kan et lille ekstra måltid faktisk være en god ting, så længe du holder dig til et enkelt i ugen. For at forhindre den væreste sult, som naturligt opstår når du er på en slankekur, er det en god ide at tage sult undertrykkende piller som fx. Phen375. Det sikre dig at du kan fuldføre din slankekur uden store problemer.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *