grønne kaffe bønnerDer er på det seneste lavet en del studier omkring effekten af grønne kaffe bønner, de sidste nye er publiceret i ”The Diabetes journal”.

Disse studier beskriver en observation af 16 overvægtige mennesker, som har taget grøn kaffe ekstrakt kosttilskud gennem 12 uger. I de 12 uger, tabte de i gennemsnit omkring 7½ kg, hvilket svarede til 10.5 % af deres kropsvægt og 16 % af deres vægt i fedt.

Der var ingen negative sideffekter reporteret. Resultaterne er virkelig imponerende og var til stor overraskelse for de fleste.

Hvad gør grøn kaffe så effektivt?

grøn kaffeI de fleste naturlige slankepiller, er det et højt koffein indhold, der får gang i kroppen og stofskiftet, men et højt indhold af koffein er ikke godt for hjertet. I den mængde grøn kaffe du skal tage om dagen for at det er effektivt, er der kun 1/5 af den koffein, som der er i en enkelt kop kaffe.

Men hvad er det så der gør forskellen?

Det der gør grøn kaffe så godt, er chlorogensyre, som reducerer omdannelsen af glukose til fedt i kroppen og forhøjer dit stofskifte. Du kan læse en mere detaljeret beskrivelse her.

Hvorfor skal jeg tage Green Coffee Pure kosttilskud?

  • Green coffee pure er et kosttilskud i meget høj kvalitet, hvor kun den kaffe bønne med højest indhold af chlorogensyre er blevet brugt.
  • Produktet er lavet af 100 % naturlige ingredienser.
  • Hver pille indeholder 235mg ekstrakt, hvilket svare til 4750 mg ren grøn kaffe.
  • Forøget stofskifte, dermed højere kalorieforbrænding.
  • Forbrænder glukose sukkeret i blodet før det bliver omdannet til fedt.
  • Green coffee pure er egnet til vegetarer og veganere.

Min anbefaling

grøn kaffe ekstrakt anmeldelse 2019Du tænker måske, jamen jeg drikker jo kaffe dagen lang, er det ikke nok? Desværre, ved at riste de grønne kaffe bønner, forsvinder den chlorogensyre, som er så vigtig for kroppen. Det er muligt at købe hele grønne tørrede kaffe bønner, men de er enormt bitre. Det er at fortrække, at købe dem i kapsler og så tage dem en halv time før hvert måltid, sammen med et glas vand.

Dette kosttilskud er rigtigt godt, og vil være en god og sund hjælpende hånd, til at holde vægten gennem julen.  Du kan købe Green Coffee Pure på weightworld.dk

Held og lykke med slankekuren og en sundere livsstil!

Skrevet af Sofie Nielsen d 12-01-2020