Vil du gerne sætte ekstra fut i dit vægttab? Så bør du overveje at tage et hemmeligt våben i brug, nemlig æblecidereddike.

Nu tænker du nok, at det lyder tosset at kunne tabe sig ved at drikke æblecidereddike, især når det mest er kendt som hovedrollen i gamle husmodertricks til rengøring, fjernelse af vorter og som hårkur til kløende hovedbund.

Men det er altså rigtigt, at æblecidereddike kan give dit vægttab et skub i den rigtige retning, og her nedenfor giver vi dig overblikket over, hvordan du ved at drikke æblecidereddike eller tage et kosttilskud med æblecidereddike kan nå dine vægttabsmål.

Køb æblecidereddike-slankepiller her.

æblecider eddike for vægttab

Hvad er æblecidereddike godt for?

Æblecidereddike bruges til alt fra hudpleje, behandle skæl, ildelugtende fødder og som luftfrisker. Men var du klar over, at du også kan bruge æblecidereddike til vægttab?

Flere undersøgelser viser nemlig, at æblecidereddike potentielt får den mad, som du spiser, til at passere langsommere gennem fordøjelsessystemet.

Det vil altså sige, at maden bliver længere tid i maven, hvilket er en klar fordel, da du vil føle dig mæt i længere tid og derfor have lyst til at spise mindre.

Æblecidereddike er med andre ord ideelt, hvis du gerne vil give dit vægttab et skub i den rigtige retning, da det har en positiv effekt på både din mæthedsfornemmelse.

De mange fordele ved æblecidereddike kan du selvfølgelig få ved at drikke det i flydende form, som dog har en tendens til at have en meget sur og harsk smag. Et andet og for mange bedre alternativ vil derfor være at tage et dagligt kosttilskud med æblecidereddike.

På den måde kan du nyde de mange fordele, som æblecidereddike har på dit vægttab, blot ved at tage én slankepille om dagen.

Æblecidereddike slankepiller

Køb æblecidereddike-slankepiller her.

Æblecidereddike er godt for dit blodsukker

Flere andre undersøgelser har ligeledes afsløret en anden fordel ved at indtage æblecidereddike, nemlig at æblecidereddike gør, at kulhydrater fra eksempelvis hvidt brød og pasta bliver optaget langsommere i blodet.

Det betyder, at når maden optages langsommere i blodet, så undgår du voldsomme blodsukkerstigninger.

På den måde kan æblecidereddike bidrage til et mere stabilt blodsukker, som er vigtigt, da man ikke risikerer at overspise eller spise usundt, fordi dit blodsukker falder, og din krop har brug for ny energi.

Med andre ord er der altså god grund til at tro, at æblecidereddike kan bruges til at holde sit blodsukker stabilt. Den tese støttes også af en undersøgelse, som blev udført med personer med type 2-diabetes.

Her viste undersølgelsen nemlig det meget lovende resultat, at der blev observeret et fald i blodsukkerniveau på hele 4-6 procent hos testpersonerne, når de indtog æblecidereddike hver aften.

Men selvom æblecidereddike er sundt for dit blodsukker, vægttab og sundhed, er det også vigtigt at understrege, at du ikke bør drikke det i uanede mængder.

Eddike indeholder nemlig meget syre, som kan skade emaljen på dine tænder samt irritere spiserøret. Derfor anbefales det at drikke det rent med en skefuld inden et måltid eller ved at tage en daglig kapsel æblecidereddike.

Køb æblecidereddike-slankepiller her.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *