PhenQ er en kraftig slankepille med flere aktive ingredienser, der følger desuden en professionel kost vejledning med pillerne, for at forøge effekten af dem. Pillerne er produceret i et FDA registreret produktions sted under streng overvågning.

Har vi brug for endnu en slankepille? Ja, næsten2/3 af alle voksne mennesker i den vestlige verden, er overvægtige.

phenq anmeldelseHvorfor skal jeg vælge PhenQ?

Fordi du vil opnå følgende:

 • Højere stofskifte
 • Reduceret appetit
 • Forbrænde fedt
 • Egnet til vegetarer
 • 100 % naturlige ingredienser

Ingredienser, hvad indeholder pillerne?

Jeg vil ikke gå alt for meget i dybden, med de forskellige ingredienser, da du kan læse en længere forklaring på phenQ.com, men her er lige en kort og hurtig gennemgang af de forskellige aktive ingredienser:

 • L-carnitine øger dit energi niveau, så du kan præstere lidt mere til træning, på arbejdet eller i hjemmet.
 • Long Jack Tongkat ALI er en indonesisk urt, denne urt bliver ofte benyttet af bodybuildere, da den forhindre kroppen i at nedbryde muskler, hvilket kroppen naturligt gør under en slankekur.
 • 3-Dimethylpentylamine hydrochloride forøger dit stofskifte og gør dig mentalt mere skarp.
 • 1, 3, 7-Trimethylxanthine forøger også dit stofskifte samtidig med, at det reducerer din appetit og gør at du nemmere kan koncentrer dig.
 • Capsaicin bliver bl.a. udvundet af chili og har den gode egenskab, at du meget hurtigt føler dig mæt.

Hvordan virker PhenQ?

Slankepillerne gør 3 ting for din krop:

 • Forbrænder fedt – pillerne hjælper dig med at forbrænde fedt på de områder af kroppen, hvor det kan være svært at komme af med det.
 • De nedsætter din appetit – Dette er en af PhenQ’s store fordele, da den både forhindre overspisning og forbrænder overskuds fedt.
 • Forøger dit stofskifte – Når du har et højt stofskifte, forbrænder kroppen flere kalorier om dagen. Selv hvis du bruger hele dagen på at se TV, så vil pillerne have en positiv effekt på dig.

Noget negativt ved PhenQ, som jeg bør vide?

Dette er ikke en mirakel pille! Du vil ikke kunne tabe dig 5 kg. om ugen ved at tage et par piller om dagen. Der findes intet produkt der kan det (selvom nogle producenter siger det), og det kommer der nok heller ikke i de næste 20-30 år!

Vægttab i en naturlig hastighed

Når du bruger PhenQ, kan du forvente at tabe dig mellem 1-1½ kg. om ugen, hvilket er mere naturligt. Du vil med større sandsynlighed have nemmere ved at holde vægten, end hvis du taber dig i et naturligt tempo. Ved 3 måneders brug, kan du se frem til et vægttab på optil 12-15 kg.

Hvad siger andre folk om pillerne?

Pillerne er blevet testet af mange folk, med gode resultater, du kan læse en del af dem her.

PhenQ Testimonials

Hvordan bruger jeg dem?

Det er ganske nemt, du tager en pille og et glas vand ca. 30 min før aftensmaden. Hvert glas indeholder 30 piller, som er nok til en måned.

phenQ vægttabHvilke resultater kan jeg se frem til?

Ved brug af PhenQ, kan du tabe dig omkring 1-1½ kg. i ugen. Det er et perfekt tempo, da et for hurtigt vægt tab gør det svært at holde vægten, når du en gang stopper din slankekur.

Dine vægttab kan blive meget større, hvis du starter på noget fysisk træning og ændre dine kostvaner til noget sundere. Til hver bestilling af PhenQ følger der en kost vejledning med, samt et motions program, som du kan følge, hvis du har tid og lyst.

Min personlige mening

Hvis du helt vildt gerne vil tabe dig, men du mangler det sidste skub på vejen, eller du mangler viljestyrke til at holde dig fra alt det usunde, ja så er dette produkt perfekt til dig! Det vil forhindre dig i at overspise samtidig med at du vil forbrænde flere kalorier, mens du sidder på din røv.

Det er dog vigtigt at forstå, at et hvert slankeprodukt, kun er en lille del af et permanent vægttab. Du bør altid prøve at spise sundere og dyrke mere motion.

Jeg anbefaler personligt PhenQ til alle dem, der mangler et skub i den rigtige retning. Dette produkt vil hjælpe dig med at få en sundere livsstil og et vægttab.

Pillerne kan købes online fra den officielle web butik her. En lille advarsel – PhenQ kan af og til købes på E-bay og Amazon, men det er ofte falske piller, som kun består af kalk.

Held og lykke med slankekuren og en sundere livsstil!

Skrevet af Sofie Nielsen 11-03-2020
køb PhenQ her

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *