Et af de største problemer ved en slankekur er sult. Du kan følge din kost plan til punkt og prikke, men lige så snart du bliver sulten uden for spisetiderne, begynder det at blive svært.

Sult er meget svært at kæmpe imod når du er på en stram kost plan, som ikke tillader ekstra måltider når det passer dig. Du kan mindske sult problemet ved at undgå nogle specifike fødevare, så du nemt kan komme igennem din slanke kur, uden at konstant skulle gå sulten rundt.

Lad os se på nogle af de væreste syndere når det kommer til madvare.

Hvide ris / hvidt brød

risDe første produkter er hvide ris og hvidt brød, der går ikke ret lang tid før din mave skriger på mere mad efter indtagelse af hvide ris og hvidt brød. Grunden til at disse fødevare er problematiske er, at de forøger dit blodsukker helt vildt på kort tid for derefter at styrtdykke igen.

Når dit blodsukker falder, sender det signaler til hjernen om at kroppen mangler energi, selv om du har spist et stort måltid for under 1 time siden.

Morgen mads produkter

morgenmadLangt de fleste morgmads produkter er fyldt med sukker, der findes dog alternativer, hvilket gør at kroppen vågner op til at kæmpe sukkerchock. Ligesom med det hvide brød og risen, så falder dit blodsukker i løbet af meget kort tid og kroppen begynder at sende signaler om mere energi.

Det er vigtigt at gennemlæse hvad morgen mads produkterne indeholder af sukker, før du køber dem. Du vil blive overrasket når du ser, hvor meget sukker, der er i en pakke med normal musli.

Det er bedste at spise fuldkorns produkter uden tilsat sukker til morgen mad, da de giver dig energi til langt op af dagen.

Det vil hjælpe dig med at holde dit energi nieavu højt, så du har overskud til at tage trapperne frem for elevatoren osv.

Snack bars

De fleste musli bare og tørrest frugt bare osv. er fyldt med kulhydrater, uden protein eller fedt i. Der bliver ofte reklameret med under 5% fedt eller lignende, dette er dog problematisk da en koncentreret mængde stivelse (kulhydrat) giver dig et hurtigt energi boost for derefter at dræne kroppen for alt energi.

Det værste du kan gøre er at tage sådan et lille mellemmåltid, det hjælper hverken på energien eller din slankekur.

Slik

slikSlik burte ikke få nogen nærmere forklaring da det oftes består af 90% sukker. Men allegevel spiser folk det mens de er på slankekur, oftes fordi de føler sig energi forladte og trætte.

Slik bør undgåes til enhver tid, lige meget om du vil tabe dig eller bare forblive sund.

Et sidste ord

Generalt for alle madvarene er at de indeholder meget tilsat sukker eller stivelse, som får blodsukkeret til at stige voldsomt for derefter at falde igen på kort tid. For at kontrollere din trang til produkter med sukker, kan du tage sult nedsættende piller som fx. Grøn kaffe ekstrakt. Der ved kan du meget nemmere holde dig til din kost plan.

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *