african mangoDer har på det seneste været en del undersøgelser af en speciel mango fra Afrika, som har vist sig at have slankende egenskaber.

Her er et lille ud kip fra et sundheds blad: ”Halvdelen af en gruppe overvægtige personer, fik udleveret et Afrikansk mango ekstrakt, mens den anden halvdel fik udlevet placebo piller i samme indpakning. Over de næste 10 uger tabte personerne, der indtog afrikansk mango, i gennemsnit 12 kg mens gruppen der indtog placebo pillerne tabte intet. Ingen af personerne i testen ændrede på kostvaner eller aktivitets niveau.”

Forsøgs personerne, som indtog afrikansk mango, havde ovenikøbet et laver kolesterol tal og et lavere blodsukker i testens slutning.

Åben mangoDet fedt forbrændende stof findes i kernen

Afrikanske mangoer er mindre end ander mango sorter og er gode spise frugter, men forskellen ligger i selve kernen. Kernen i afrikanske mangoer er spiselig og kaldes dika nød, det er ekstrakt fra denne nød, som kan hjælpe dig til et vægt tab.

Hvordan virker Afrikansk mango ekstrakt?

Kliniske studier viser at kroppen bliver mere følsom overfor lepitin, som er et hormon, der styre hvor meget fedt der bliver lagret i kroppen, når du indtager ekstrakten fra mango kernerne. Studier viser, at mange overvægtige mennesker er resistente overfor lepitin, hvilket gør at kroppen, ukontrolleret lagre fedt.

Hvad kan afrikansk mango ekstra gøre for mig?

  • Du kan øge dit energiniveau
  • Du kan sænke dit kolesterol tal
  • Du kan forbrænde fedt
  • Det kan virke appetit nedsættende

Negative bivirkninger?

Nogle få personer fik i testen en smugle hovedpine, men dette blev kurerret med en ½ liter vand. Det anbefales derfor at drikke en ½ liter vand i forbindelse med indtagelsen af Afrikansk mango ekstrakt.

Min mening om afrikansk mango ekstrakt

Dette produkt er et super godt alternativ, til alle de kemisk fremstillede produkter. Jeg er personlig stor fan af natur produkter, selvom de i nogle tilfælde ikke er helt så stærke, som de kemisk fremstillede produkter.

afrikansk mango ekstrakt anmeldelseSom altid, så bør din slankekur bestå af mere end blot piller og andre slanke produkter. Selvom du vil tabe dig uden at røre en finger, så vil at altid være bedst at bruger pillerne sammen med motion og god sund kost.

Du skal i øvrigt være opmærksom på at nogle producenter putter mange fyldstoffer i deres produkter. Vælg altid et produkt uden fyldstof og med så meget aktivt ingrediens som muligt.

Jeg vil anbefale dig Afrikansk Mango Ekstreme, som udelukkende består af rent ekstrakt. Der er 60 piller per pakke og de tages 2 gange dagligt ca. en halv time før et måltid.

Du kan købe produktet hos weightworld.dk

Held og lykke med slankekuren og en sundere livsstil!

Skrevet af Sofie Nielsen 26-01-2020

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *